ארכיון חודשי: פברואר 2011

מרק חומוס וכרישה

משום מה, רוב האנשים שאני מכירה אוכלים מרק רק בחורף, כשקר. אם אתם שואלים אותי, ההפסד כולו שלהם. חורף ישראלי הינו מצרך נדיר, ויעידו על כך מפלס הכינרת, והעובדה שגם בעיצומו של פברואר עולים לאוטובוס אנשים מיוזעים, משל היינו בשלהי … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה בישול, כללי, מלוח | 7 תגובות

ג'בטות

יש לי נטייה להתאהב בלחמים שאנחנו מכינים בבית. כנראה שלא מדובר בסממן לבריאות נפשית, אבל תזרמו איתי רגע. מערבבים כמה חומרים פשוטים: קמח, חלב, שמרים, מלח. מתפיחים קצת, מתפללים קצת, מחכים קצת, אופים ו-הופ – פתאום יש ג'בטות. שמנמנות, עם … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה אפייה, מלוח | 6 תגובות