הרשמו עכשיו ל feed שלנו!
אודות
-
פוסטים אחרונים
- מפוקט באהבה: פרוייקט הנומנומיות הגדול יוצא לדרך
- פינצטה, אייפון ואננס
- לזניה עם גבינות וזיתים
- גולאש לעניים
- מאפינס בננות עם שוקולד צ'יפס ואגוזים
- אחרי החגים: מתכון לכבד קצוץ וחזרת
- על הסכין
- הכי פשוט שיש: עוף עם תפוחי אדמה בתנור
- מתכון לחמאת בוטנים ביתית
- חזה עוף ברוטב בוטנים
- מתכון לפיצה
- לחם בננות ב-10 דקות
- קיש לוריין
- מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס
- מתכון ללזניה איטלקית אמיתית
ארכיון
- פברואר 2014 (1)
- דצמבר 2013 (1)
- נובמבר 2012 (2)
- אוקטובר 2012 (2)
- ספטמבר 2012 (2)
- אוגוסט 2012 (2)
- יולי 2012 (3)
- יוני 2012 (3)
- מאי 2012 (2)
- אפריל 2012 (3)
- מרץ 2012 (4)
- פברואר 2012 (4)
- ינואר 2012 (4)
- דצמבר 2011 (4)
- נובמבר 2011 (3)
- אוקטובר 2011 (2)
- ספטמבר 2011 (1)
- אוגוסט 2011 (2)
- יולי 2011 (2)
- יוני 2011 (1)
- מאי 2011 (1)
- אפריל 2011 (3)
- מרץ 2011 (1)
- פברואר 2011 (2)
- ינואר 2011 (1)
- דצמבר 2010 (3)
קטגוריות
לינקים לפה ולשם
ארכיון חודשי: פברואר 2011
מרק חומוס וכרישה
משום מה, רוב האנשים שאני מכירה אוכלים מרק רק בחורף, כשקר. אם אתם שואלים אותי, ההפסד כולו שלהם. חורף ישראלי הינו מצרך נדיר, ויעידו על כך מפלס הכינרת, והעובדה שגם בעיצומו של פברואר עולים לאוטובוס אנשים מיוזעים, משל היינו בשלהי … להמשיך לקרוא
ג'בטות
יש לי נטייה להתאהב בלחמים שאנחנו מכינים בבית. כנראה שלא מדובר בסממן לבריאות נפשית, אבל תזרמו איתי רגע. מערבבים כמה חומרים פשוטים: קמח, חלב, שמרים, מלח. מתפיחים קצת, מתפללים קצת, מחכים קצת, אופים ו-הופ – פתאום יש ג'בטות. שמנמנות, עם … להמשיך לקרוא