הרשמו עכשיו ל feed שלנו!
אודות
-
פוסטים אחרונים
- מפוקט באהבה: פרוייקט הנומנומיות הגדול יוצא לדרך
- פינצטה, אייפון ואננס
- לזניה עם גבינות וזיתים
- גולאש לעניים
- מאפינס בננות עם שוקולד צ'יפס ואגוזים
- אחרי החגים: מתכון לכבד קצוץ וחזרת
- על הסכין
- הכי פשוט שיש: עוף עם תפוחי אדמה בתנור
- מתכון לחמאת בוטנים ביתית
- חזה עוף ברוטב בוטנים
- מתכון לפיצה
- לחם בננות ב-10 דקות
- קיש לוריין
- מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס
- מתכון ללזניה איטלקית אמיתית
ארכיון
- פברואר 2014 (1)
- דצמבר 2013 (1)
- נובמבר 2012 (2)
- אוקטובר 2012 (2)
- ספטמבר 2012 (2)
- אוגוסט 2012 (2)
- יולי 2012 (3)
- יוני 2012 (3)
- מאי 2012 (2)
- אפריל 2012 (3)
- מרץ 2012 (4)
- פברואר 2012 (4)
- ינואר 2012 (4)
- דצמבר 2011 (4)
- נובמבר 2011 (3)
- אוקטובר 2011 (2)
- ספטמבר 2011 (1)
- אוגוסט 2011 (2)
- יולי 2011 (2)
- יוני 2011 (1)
- מאי 2011 (1)
- אפריל 2011 (3)
- מרץ 2011 (1)
- פברואר 2011 (2)
- ינואר 2011 (1)
- דצמבר 2010 (3)
קטגוריות
לינקים לפה ולשם
ארכיון חודשי: פברואר 2012
סלמון קבור, או גרבלקס
כמו על תליית מנורה במטבח או תליית תמונות בחדר, כמו על ניקוי החלונות בסלון, כמו על סידורי החתונה – כך גם על הכנסת דגים לתפריט הביתי אני החלטתי, ורועי ביצע. "בוא נכין סביצ'ה" הצעתי פעם ממקום מושבי על הספה, "זה … להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מלוח, קליל, תמיד טוב שיש במקרר
3 תגובות
מתכון לקטשופ ביתי
נכון החורף הזה מרגיש כמו החורף הכי ארוך שהיה כאן אי פעם? כל כך מעט יתרונות יש בארץ הקודש. מיעוט המחצבים, השכנים הלא ידידותיים, הילידים הלא מנומסים, המחירים של חטיפי פסק זמן – כולם הופכים את ישראל ללוקיישן לא הכי … להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה כללי, מלוח, תמיד טוב שיש במקרר
תגובה אחת
מאפינס שיש נוטלה
הפצצה האיראנית, הזוועות בסוריה, היחלשות מעמד הביניים, חזרתם של צבעי הפסטל למלתחה שלנו בקיץ הקרוב – כשכל כך הרבה איומים ואויבים עומדים עלינו לכלותינו, איך אפשר להתפנות לבישולים רציניים? איך אפשר להשקיע שעות במטבח, כשבכל רגע נתון יש מצב שנצטרך … להמשיך לקרוא
סהרוני וניל
את "עטוף ברחמים" של אהוד בנאי (נו טוב, וריטה) מכירים? אז אני עטופה כרגע ברחמים עצמיים. ובטישו. כלומר, לא עטופה בטישו, אבל כיווצ'וצ'ים של קלינקס פזורים סביבי ובהחלט סוחטים מבטים מלאי רחמים מהסביבה. תקראו לי קוטרית, אבל זה היה ברור … להמשיך לקרוא