הרשמו עכשיו ל feed שלנו!
אודות
-
פוסטים אחרונים
- מפוקט באהבה: פרוייקט הנומנומיות הגדול יוצא לדרך
- פינצטה, אייפון ואננס
- לזניה עם גבינות וזיתים
- גולאש לעניים
- מאפינס בננות עם שוקולד צ'יפס ואגוזים
- אחרי החגים: מתכון לכבד קצוץ וחזרת
- על הסכין
- הכי פשוט שיש: עוף עם תפוחי אדמה בתנור
- מתכון לחמאת בוטנים ביתית
- חזה עוף ברוטב בוטנים
- מתכון לפיצה
- לחם בננות ב-10 דקות
- קיש לוריין
- מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס
- מתכון ללזניה איטלקית אמיתית
ארכיון
- פברואר 2014 (1)
- דצמבר 2013 (1)
- נובמבר 2012 (2)
- אוקטובר 2012 (2)
- ספטמבר 2012 (2)
- אוגוסט 2012 (2)
- יולי 2012 (3)
- יוני 2012 (3)
- מאי 2012 (2)
- אפריל 2012 (3)
- מרץ 2012 (4)
- פברואר 2012 (4)
- ינואר 2012 (4)
- דצמבר 2011 (4)
- נובמבר 2011 (3)
- אוקטובר 2011 (2)
- ספטמבר 2011 (1)
- אוגוסט 2011 (2)
- יולי 2011 (2)
- יוני 2011 (1)
- מאי 2011 (1)
- אפריל 2011 (3)
- מרץ 2011 (1)
- פברואר 2011 (2)
- ינואר 2011 (1)
- דצמבר 2010 (3)
קטגוריות
לינקים לפה ולשם
ארכיון חודשי: אוקטובר 2012
מאפינס בננות עם שוקולד צ'יפס ואגוזים
קצת מצחיק לאפות יומיים לפני שעוזבים את הבית לטיול מעבר לים (ניו זילנד – Here I come). מלבד כמה צנצנות שיושבות דרך קבע במקרר (חמאת בוטנים, צ'ילי מתוק, משהו לא מזוהה שעבר איתנו מהדירה הקודמת) המקרר כבר די ריק, ואפילו … להמשיך לקרוא
אחרי החגים: מתכון לכבד קצוץ וחזרת
הזמן: יום שישי לוהט בחודש אוגוסט. המקום: שוק הכרמל. אי שם בין דוכן הדגים של שמחה, לפיצוחים של עמרני החלטנו, רועי ואנוכי, שלקראת ראש השנה נפרסם רצף של פוסטים לחג. מתכונים מסורתיים שתמיד כיף שיש בארסנל – כמו כבד קצוץ; … להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה בישול, כללי, מלוח, תמיד טוב שיש במקרר
תגובה אחת